Tillbehör till dina Apple enheter

När du läser tillbehör är det kanske ett nytt skal eller ett skärmskydd du tänker på. Det är rätt men det finns mycket mer till din mobil. Just iPhone är väldigt populär till både nytta och nöje. Söker du på nätet finns så mycket till mobilen, varför inte göra livet lite enklare med några smarta saker.

Till hemmet

En ny snygg dockningsstation med högtalare så kan du lyssna på musik eller prata med en vän medan du lagar maten, samtidigt som mobilen laddas. Många barn har en egen mobil så varför inte låta dem utvecklas lite mer. För dem kan du köpa en robot som både programmeras och styrs med mobil eller padda. I framtiden finns jobb för duktiga programmerare. Du kan också göra hemmet smartare med lampor som du kan släcka, antingen alla eller några lampor med en knapptryckning. Du kan dessutom enkelt få till mysbelysning till filmen ikväll. För fler idéer, klicka dig vidare här.

Till kontoret, bilen och hemmakontoret

Saker för att göra livet enklare när du arbetar är riktigt bra. En konferenstelefon som fungerar med mobilen är jättebra liksom en ljusring för videosamtalen. Ska du ut på vägen igen, varför inte ha en ny och bättre mobilhållare med inbyggd laddning.

Publicerat i Tips: